Tietoa jäsenyydestä

Suomen Psykotraumayhdistys on keväällä 2019 perustettu yhdistys, jonka pääasiallisena tavoitteena on lisätä tietoutta psyykkisten traumojen vaikutuksesta ihmisen kokonaisvaltaiseen kehitykseen niin lapsuudessa kuin aikuisuudessakin, sekä tutkimusnäyttöön ja kliiniseen kokemukseen perustuvasta toipumisen tukemisesta ja traumaperäisten stressihäiriöitten hoidosta ja kuntoutuksesta. Lisätietoa yhdistyksen tavoitteista löytyy tästä.

Yhdistys kutsuu jäsenikseen ammattihenkilöitä, jotka työskentelevät psyykkisen trauman parissa tai tekevät siihen liittyvää tutkimusta. Jäsenistöön kuuluu mm. psykiatreja, psykologeja, sosiaalityöntekijöitä, sairaanhoitajia, psykoterapeutteja, tutkijoita, ja hallinnollisissa tehtävissä työskenteleviä.

Yhdistys järjestää vuosittaisia koulutuksia ja tapahtumia Suomessa. Jäsenet saavat tapahtumiin ja koulutuksiin osallistumishinnasta noin 20% alennusta (alennus ja hinta tapahtumakohtaisia). Yhdistyksen jäsenenä pääsee vaikuttamaan tapahtumien järjestämiseen ja muutenkin yhdistyksen toimintaan.

Jäsensivuillemme kerätään tietoa psyykkisestä traumatisoitumisesta ja sen merkityksestä ihmisen kehitykselle. Sivuilta löytyy muun muassa oppaita ja luentoja.

Suomen Psykotraumayhdistyksen jäseneksi voi liittyä maksamalla liittymismaksun ja osallistumismaksun yhdistyksen tilille ja täyttämällä liittymislomakkeen tällä sivulla.

Yhdistyksen Jäsenmaksut:

1. Varsinaisten jäsenten jäsenmaksu 60€/vuosi
2. Varsinaisten jäsenten liittymismaksu 10€/liittyminen
3. Opiskelijajäsenten (perus- ja jatkotutkinto-opiskelijat, ei esim. psykoterapeuttiopiskelijat) jäsenmaksu 30€/vuosi
Opiskelijajäsentä pyydämme liittämään oheiseen lomakkeeseen todistuksen      voimassaolevasta opinto-oikeudestaan (tuetut tiedostomuodot .jpg, .png ja .pdf,
max. 5 Mt).
4. Opiskelijajäsenten liittymismaksu 5€/liittyminen
5. Yritysten ja yhteisöjen kannatusjäsenyysmaksu alk. 100€

Yhdistyksen tilinumero on FI91 5730 0820 9305 64.

Yhdistys on ESTSS:n (European Society for Traumatic Stress Studies) jäsen, jolloin ESTSS:n tapahtumiin pääsee jäsenhinnalla. He järjestävät esimerkiksi joka toinen vuosi nelipäiväisen konferenssin, yleensä kesäkuun alussa, Euroopassa. Konferenssissa esitellään uusinta tutkimustietoa traumoista, niiden diagnostiikasta ja hoitomuodoista.

Psykotraumayhdistyksen jäsenet pääsevät myös ESTSS:n jäsensivuille sekä voivat julkaista artikkeleita European Journal of Psychotraumatology-journaalissa jäsenhinnalla.

Benefits with an ESTSS membership are:

Access to a network of psychotrauma professionals in order to obtain the latest information on scientific research as well as clinically  relevant information

To participate in the ESTSS General Certificate in Psychotraumatology

To publish your articles in the European Journal of Psychotraumatology (EJPT) with a reduced fee (47% discount)

To actively participate in various ESTSS task forces of your interest

Full access to the ESTSS website 

Reduced registration fees for ESTSS Conferences and ESTSS Workshops

To receive regular news and updates fom the field

To have full voting rights for elections

Liittymislomake