Tietoa jäsenyydestä

Suomen Psykotraumayhdistys on syksyllä 2018 vireille pantu, keväällä 2019 virallisesti perustettu yhdistys, jonka pääasiallisena tavoitteena on lisätä tietoutta psyykkisten traumojen vaikutuksesta ihmisen kokonaisvaltaiseen kehitykseen niin lapsuudessa kuin aikuisuudessakin, sekä tutkimusnäyttöön ja kliiniseen kokemukseen perustuvasta toipumisen tukemisesta ja traumaperäisten stressihäiriöitten hoidosta ja kuntoutuksesta. Lisätietoa yhdistyksen tavoitteista löytyy tästä.

Yhdistys järjestää vuosittaisia koulutuksia ja tapahtumia Suomessa. Jäsenet saavat tapahtumiin ja koulutuksiin osallistumishinnasta noin 20% alennusta (alennus ja hinta tapahtumakohtaisia). Yhdistyksen jäsenenä pääsee vaikuttamaan näiden tapahtumien ja muutenkin yhdistyksen toimintaan.

Meidän jäsensivuillemme kerätään tietoa psyykkisestä traumatisoitumisesta ja sen merkityksestä ihmisen kehitykselle. Sivuilta löytyy muun muassa oppaita ja luentoja.

Suomen Psykotraumayhdistyksen jäseneksi voi liittyä maksamalla liittymismaksun ja osallistumismaksun yhdistyksen tilille, ja täyttämällä liittymislomakkeen tällä sivulla.

Yhdistyksen Jäsenmaksut:

1. Varsinaisten jäsenten jäsenmaksu 60€/vuosi
2. Varsinaisten jäsenten liittymismaksu 10€/liittyminen
3. Opiskelijajäsenten (perus- ja jatkotutkinto-opiskelijat, ei esim. psykoterapeuttiopiskelijat) jäsenmaksu 30€/vuosi
Opiskelijajäsentä pyydämme liittämään oheiseen lomakkeeseen todistuksen      voimassaolevasta opinto-oikeudestaan (tuetut tiedostomuodot .jpg, .png ja .pdf,
max. 5 Mt).
4. Opiskelijajäsenten liittymismaksu 5€/liittyminen
5. Yritysten ja yhteisöjen kannatusjäsenyysmaksu alk. 100€

Yhdistyksen tilinumero on FI91 5730 0820 9305 64.

Yhdistys kuuluu ESTSS:n (European Society for Traumatic Stress Studies) jäseneksi, jolloin ESTSS:n tapahtumiin pääsee jäsenhinnalla. He järjestävät esimerkiksi joka toinen vuosi nelipäiväisen konferenssin, yleensä kesäkuun alussa, Euroopassa. Konferenssissa esitellään uusinta tutkimustietoa traumoista, niiden diagnostiikasta ja hoitomuodoista.

Psykotraumayhdistyksen jäsenet pääsevät myös ESTSS:n jäsensivuille sekä voivat julkaista artikkeleita European Journal of Psychotraumatology-journaalissa jäsenhinnalla.

Liittymislomake